Timmer & Timmer makelaars o.g.
Woonmagazine aanvragenVraag nu ons Woonmagazine aan!
Ontvang per post ons Woonmagazine met
het actuele woningaanbod van de regio
Neder-Veluwe en de Overbetuwe.
Welkom      Woningaanbod      Nieuwbouw      BOG      Open huis      Gratis waardebepaling      Hypotheek & Verzekering      Contact     

Molenweg 19, 6871 CT Renkum

Nabij het centrum gelegen, karakteristiek uitgebouwd VRIJSTAAND woonhuis met grote GARAGE, carport, een oprit voor circa 4 auto’s en besloten achtertuin op het zuid-oosten gelegen. Totale perceeloppervlakte bedraagt 311 m2.Het bouwjaar 1921.

Het geheel is gerenoveerd naar de moderne maatstaven van deze tijd, verwarming en warm water geschieden door middel van een cv-combiketel en v.v. dak-/vloer en glasisolatie. Tevens is de woning op de begane grond zeer royaal uitgebouwd en is er een 2e entree, hal, royale slaap-/werkkamer en moderne badkamer gecreëerd.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, gang, hangend toilet met fontein, vernieuwde meterkast, woonkamer met allesbrander, ruime woon-/eetkeuken met diverse inbouwapparatuur o.a. groot fornuis, afzuigkap, vaatwasser, Belgisch hardstenen aanrechtblad en tevens toegang naar de provisiekelder. Via de hal met achteringang komen we in de slaapkamer met aansluitend een nieuwe marmeren badkamer met tweede hangende toilet, douche, wasmeubel en elektrische vloerverwarming.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en 2x een vlizotrap naar gescheiden bevloerde bergzolder.

Aanvaarding in overleg.
Download brochure Download brochure

Prijs: € 349.500 k.k.

Reageer op dit object

Naam 
Voorletters
Adres
Postcode
Woonplaats   
Telefoon
Email
  Stuur een brochure van dit object toe
  Bel mij terug voor een afspraak
 

Copyright 2004-2017 Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g.
Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op deze Internetpagina's vermeld staat.Er zijn aan deze gegevens geen rechten te ontlenen. Uiteraard zijn de gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vastgelegd.

 

Foto's